Skat Site

Onderhoud & Verbeteren

Onderhoud van je WordPress website is essentieel en belangrijk voor de beveiliging van jouw WordPress site.

Waarom is het onderhoud van WordPress belangrijk ?

WordPress is altijd in ontwikkeling. Het gaat hier om een open source systeem. WordPress wordt door een zogenaamde developers communit non stop gewerkt aan verbeteringen.Maar door zijn populariteit onder webontwikkelaars en content management specialisten heeft het ook de aandacht van hackers. Om dit gespuis buiten de deur te houden moet je jouw WordPress site dus altijd blijven updaten.

mooi design voor mijn website skatsite
website webshop laten bouwen bij Skatsite gouda

Kracht van WordPress onderhoud

Regelmatig onderhoud, inclusief het bijwerken van WordPress-core, thema’s en plug-ins, helpt beveiligingslekken te dichten en beschermt je website tegen aanvallen van hackers.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat je website soepel blijft werken en snel laadt, wat de gebruikerservaring verbetert en het bouncepercentage verlaagt.

Updates kunnen nieuwe functies en verbeteringen bevatten die de functionaliteit van je website verbeteren en nieuwe mogelijkheden bieden.

Het bijwerken van WordPress, thema’s en plug-ins zorgt ervoor dat alles compatibel blijft met de nieuwste versies van browsers en andere software, waardoor problemen met compatibiliteit worden voorkomen.

Kortom, regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je WordPress-website veilig, snel en functioneel blijft, waardoor je een betere gebruikerservaring kunt bieden aan je bezoekers.

Jouw website laten onderhouden door ons

Professioneel onderhoud

Ons team zorgt voor dat je website altijd geupdate is naar de nieuwste versie. dat houd in dat wordpress en andere plugins zijn geupdate.

Geen onverwachte kosten achteraf

Na de eerste gesprek spreken wij precies af wat we gaan doen en wat de onderhoud van je website of webshop jouw gaat kosten. Dus duidelijke afspraken en vast prijzen.

Veiligheid

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw website en webshop veilig is zo voor jouw als bezoekers en goed in elkaar zit. Zo blijven bezoekers langer op jouw webshop en dat is natuurlijk wat je wilt!

Back-up

Voordat wij je website gaan updaten zorgen wij dat er altijd een backup klaar staat voor het geval dat iets niet goed gaat na de update.

Jouw website laten verbeteren door ons

Professioneel verbeteren

Iedereen wordt ouder zelfs jij 😉 De techniek achter de schermen gaat hard. Alles word sneller en moderner. Ons team zorgt dat je oude website moderner en beter uitzien dan ooit.

Geen onverwachte kosten achteraf

Na de eerste gesprek spreken wij precies af wat we gaan doen en wat dat jouw gaat kosten. Dus duidelijke afspraken en vast prijzen.

×